skip to Main Content
Bellis

Kroniske smerter hypnose

Har du kroniske smerter?

Måske lider du af hovedpine/migræne eller mavesmerter? Måske er de mere udefinerbare?

Hypnose og hypnopterapi kan i rigtig mange tilfælde lindre og reducere din smerte markant – og måske helt fjerne den.

Jeg kan også lære dig et nyt niveau af håndtering af smerter og mange gange kan psyken og underbevidstheden via hypnose omkodes i forhold til din oplevelse af smerte. Så den lindres og i bedste fald forsvinder.

Hvis din smerte er psykosomatisk betinget og vi via hypnoterapien får highlightet og transformeret den dybereliggende årsag er der rigtig gode muligheder for at slippe smerten helt.


Måske står du overfor at skulle have foretaget en livsvigtig operation? Måske er det på en lidt mindre skala et indgreb hos tandlægen eller hos lægen?

Måske er det bare en mindre undersøgelse som kan virke uoverskueligt skræmmende og som har været udskudt alt for længe?

Hvis du lever med kroniske smerter og vil gerne have hjælp til at lindre, reducere eller måske helt at slippe dem er der rigtig gode muligheder med hypnose og hypnoterapi.

Ring for en snak om din udfordring ift. smerter


Smerte
DR2 tema viste for nylig et yderst interessant og relevant program ‘AV for h……’ om hjernen og mennesker ift. smerte (og angst). Jeg vil på det varmeste anbefale jer at se dette program hvor især hypnose og hypnoterapi og selvhypnose blev nævnt som effektive redskaber til reduktion af smerte og kroniske smerter (og mange former for angst).

Også meget interessant at se at én af de førende og mest anderkendte smerteforskere og behandlere (bosiddende i London) tager fat i kim-følelser og vejrtrækning som essentielle fokuspunkter for at fjerne smerterne og/eller angsten. Det er præcis det samme jeg arbejder med i min praksis med hypnose, hypnoterapi og meditation med vejrtrækning.

Det kan være en bred vifte af smerter som lægevidenskaben ikke kan gøre noget ved eller kun symptombehandle. F.eks. fødselssmerte og -angst. Kronisk hovedpine / migræne. Tændlægeskræk /-smerter. Og en bred vifte af forskellige former for angst m.m.

Ring for en snak om din udfordring

BOOK EN TID