skip to Main Content

Referencer

Tilbagemeldinger på terapi:

 

En klient og jeg selv var i Go’ morgen Tv2 29/12 2022 (Se interviewet på Tv2 play). Hun gav følgende feedback på et forløb i klinikken: 

Jeg havde en vane med at stresse unødvendigt. Det medførte også at jeg bekymrede mig unødvendigt meget. Overtænkte. Grublede over ting som jeg ikke fik taget en beslutning på. Det var blevet en vane. Jeg kunne ikke se en vej ud af det. Det gjorde at jeg i en periode var enormt ked af det. Jeg følte mig trist og utilpas. Jeg savnede nogle redskaber og en metode der kunne hjælpe mig. Og det fandt jeg hos Magnus.

-Milena (Go’ morgen Danmark Tv2)

Se et lille interview med en klient, der på én session gik fra stress og søvnløshed til klarhed og overskud:

 


Overgår noget jeg nogensinde har prøvet før

Magnus og hans behandlingsmetoder overgår noget jeg nogensinde har prøvet før, magen til behageligt og professionelt menneske skal man lede længe efter.

Fik tre behandlinger, og en masse fremskridt + gode øvelser, kan varmt anbefales hvis man går og “bokser” med problemer som f.eks. en psykolog ikke kan udrede. Her får man hjælp til selvhjælp.

– P. Jørgensen. (citat fra anmeldelse på Google)


Tryghed & brugbare redskaber

Jeg oplevede under mit VIP forløb, at Magnus er dybt dedikeret og fuldstændig nærværende i sessionerne. Jeg følte mig meget tryg – hørt og set i hele forløbet. Med mig har jeg absolut brugbare redskaber til fremadrettet brug. Min varmeste anbefaling 🙏

– P. G. (citat fra anmeldelse på Google)


Autentisk og professionel

Magnus er autentisk, jordnær og professionel – varmeste anbefalinger herfra.

– Christian S. Jensen (citat fra anmeldelse på Google)


Få det godt. Forene krop, sind & sjæl

Kære Magnus. Hver gang jeg kommer ud af din himmelske hypnohytte, som stråler af varme, fred, omsorg og tryghed, og så kører hjemad, så er mit sind, min krop og min sjæl forenet i en fantastisk helhed. Det er ubeskriveligt, at dine professionelle evner som terapeut og hypnotisør, er i stand til, at få den lille fortabte dråbe vand midt i ørkenen til at finde oceanerne igen.
Mange tak, Magnus!!

– M.C.K.


Øget livskvalitet og bedre nattesøvn

Jeg kan kun give Magnus mine bedste anbefalinger. Han formår at skabe et terapeutisk rum, som er trygt og tillidsfuldt. Ved at skabe indsigt i egen tankemønstre og adfærd og give teknikker til indre ro, har han været med til at forbedre min nattesøvn og øge min livskvalitet

– M.R.


Slippe arbejdsrelateret stress. Bedre nattesøvn.

Jeg har døjet meget med arbejdsrelateret stress i mange år, hvilket påvirkede min nattesøvn. Gennem tiden har jeg talt med mange psykologer, hvor jeg bl.a. lærte at trække vejret dybt ned i maven, men der var ikke rigtigt noget der hjalp på min nattesøvn, og aben fulgte desværre med mig, da jeg skiftede job.  

I mine sessioner med Magnus oplevede jeg, at fra at være helt oppe i det røde felt, da jeg ankom, kunne Magnus få mig til at falde til ro på et split-sekund. Først der, gik det op for mig, hvor slemt det stod til, og jeg besluttede mig for, at stressen ikke skulle have lov til at bestemme over mit liv. 

Jeg kan varmt anbefale Magnus. Magnus er meget behagelig at tale med, og hans hypnose var med til at give mig en klarhed over, hvor jeg skulle tage fat. Derudover gav Magnus mig nogle gode redskaber til at kunne håndtere stress og dermed min søvnløshed om natten. I dag er mit vigtigste redskab at sige ”pyt”.

Min stress er nu reduceret og jeg sover bedre om natten

– Maria


Indsigt og redskaber til det liv jeg ønsker

Magnus har hjulpet mig i min udviklingsrejse. Han er kompetent og har sig selv med i rummet på en professionel måde. Det skaber tryghed og gør det nemt at overgive sig til terapien. Jeg har opnået vigtig indsigt og redskaber til at gå efter det liv, jeg ønsker. Tak!

– Sidsel


Præstere og nå i mål

Ved hjælp af simpel vejrtrækningsteknik fik jeg ro på til at nå i mål med min køreprøve. Tak for det. Kan varmt anbefale Magnus.

-Eva


At rumme hele mig og finde balancen mellem det feminine og maskuline

I mit forløb hos Magnus har jeg oplevet at jeg er blevet mere og mere groundet og oprigtig er blevet gladere for mig selv, som netop den jeg er. Jeg er via hypnosen kommet dybere end før muligt, til indre uforløste følelser af svigt, ensomhed og følelsen aldrig af at være god nok. Udover hypnosen har jeg fået nogle meget virkningsfulde øvelser til at styrke min indre kærlighed til hele mig. De øvelser er fantastiske at have med mig i hverdagen, da de er med til at grounde og booste mig selv med selvkærlighed. Tak for din hjertelighed og professionalisme, Magnus. Det gav plads til at jeg turde og kunne sætte mig selv i centrum og fokusere på min egen udvikling, når jeg var i behandling hos dig. Tak.

– Julie


Let og trygt at give sig hen til hypnosen og hypnoterapien

Magnus er både meget sympatisk, begavet, fagligt dygtig og tillidsvækkende. Det gør det let, og trygt, som klient at give sig hen i hypnose og hypnoterapi. For min del har jeg fået vendt en del belastende sten der lå et godt stykke tilbage på livets vej og samtidig fået redskaber til at arbejde med en mere harmonisk fremtid. De varmeste anbefalinger herfra!

– K.J.


Slippe præstationsangst

Hej Magnus. Det har virket helt perfekt! Jeg er stadig lidt nervøs, men det er blevet meget bedre. Jeg har haft 2 fremlæggelser og det er gået helt perfekt. Så mange tak.

– Java 12 år


Rumme og give slip

I Magnus’ trygge og ærlige rum sagde jeg for første gang en ting højt som har hæmmet mig utrolig meget de sidste 10-12 år. Det har gjort mig i stand til at rumme det og give slip.

– Pia (fra anmeldelse af klinikken på Google)


Slippe angst for at falde & øget selvindsigt

Jeg kom med en angst for, at falde, specielt på trapper. Det forsvandt stille og roligt samtidig med, at jeg fandt ud af andre ting om mig selv og hvorfor jeg reagerede som jeg gør (gjorde😊). Magnus er utrolig sympatisk og tillidvækkende.

– Bente M


Hævet selvværd børn og unge

Vores søn på 10 år har kæmpet med sit selvværd, uro i kroppen samt andre udfordringer. Vi har besøgt Magnus et par gange. Magnus har bl.a lært vores søn en åndedrætsøvelse som bliver brugt hyppigt. Magnus har gjort en kæmpe forskel for vores søn, som har fået mere tro på sig selv end han nogensinde havde haft. Tak for det.

– Mor til 10 årig (fra anmeldelse af klinikken på google)


Slippe angst og frygt

Hej Magnus. Jeg var hos dig i forbindelse med min angst når jeg var ude at sejle. Jeg kan fortælle, at den ene gang jeg har været ude at sejle efter min session hos dig, var jeg hverken bange eller angst

– Elin


Få livet tilbage, stå i eget lys, slippe angst

Kære Magnus. Jeg kom ind med en helt anden problematik, end jeg selv havde tænkt. Det, at være i en anden persons voldelige, selværds-fratagende og onde cirkel, tærer på selvværdet. Jeg havde ingen idé om, hvad jeg gik ind til. Aldrig har jeg grædt, hulket sværget og forløst så mange følelser, på så kort tid! Det menneske, der ødelagde mig mest, fik du visket væk fra “tavlen”!! Bagefter sad jeg med følelsen af, at hans navn var visket ud og en ny virkelig var begyndt! Siden har jeg stået i “mit eget lys”. Tusinde tak fordi du gav mig livet tilbage – et liv uden frygt og angst for dagen i morgen – samt frygten for skaden på mine børn. Nu shiner jeg over alle stjerner og husker de kærlige grænser JEG GERNE MÅ SÆTTE! Tak! Jeg er snart tilbage!

-S.S.


Fra stress og søvnløshed til klarhed og overskud

Jeg kom til Magnus fordi jeg havde stress og kaos i mit liv […] En afklarethed. Både arbejdsmæssigt, privat og overfor børnene. Det var noget af det første jeg mærkede.
– Claes (fra videoportræt af klinikken)


Healing af fødselstraumer & tillid til at føde

Jeg var igennem min egen fødsel idag. Gennem hypnose hos Magnus Maimonide! Helt fantastisk oplevelse og meget meget stærkt på alle måder!

– Christina Hedegaard Jørgensen


Hypnose uden manipulering. Helbredelse af fysiske og psykiske lidelser

Kære Magnus. Jeg har, med stor interesse, lige læst i dd sektion Opinion, i Berlingske, side 12 og 13, den opslåede kronik om hypnoses. Under læsning har jeg med glæde og beundring haft dig hele tiden i mine tanker, fordi der kan læses meget om hypnoses fup eller fakta. Hvad der kan være et cirkus nummer og hvad der kan være den ægte og umanipulerede støtte til selv helbredelse af mange fysiske og psykiske/psykologiske lidelser, lige præcist, hvad du så godt beskæftiger dig med. Som din trofaste klient, kan jeg genkende, på side 13, det som du hjælper os med og den måde du guider os til at selv finde frem til vores egne løsninger, uden manipulering af nogen art. Jeg er dig så taknemmelig! Du og din familie ønskes en rigtig god sen sommer

– C.


Bearbejdelse og healing af traumer

Sessioner med hypnoterapi hos Magnus (Maimonide) har for mig været en tryg og god oplevelse. Magnus guider på en meget blid og empatisk måde, således at det føles let at slappe helt af og gå dybere og dybere for bl.a. at finde frem til gamle uforløste traumer. Det har været en befriende oplevelse for mig at slippe disse traumer. Jeg kan varmt anbefale hypnoterapi hos Magnus

– L.L.


Gode værktøjer med hjem

Tusind tak for en meget rar og hjælpsom session. Værktøjerne har været i brug flere gange, og har en god beroligende, rensende og opløsende effekt.

– anonym


Hjælp mod søvnbesvær

Det går rigtig godt. Arbejder med det hele hver dag. Har kun brugt sovepiller 4 gange siden jeg var hos dig. Jeg ser det som helbredt inden 1 april. Tak.

– Ulla


Hjælp med stress

Jeg vil godt smide en anbefaling efter guidet hypnose inde på grøn stue af Magnus Maimonide. Jeg er desværre væltet big time med stress – er endt med voldsomme hovedpiner og spændinger i kroppen og endte i dag hos lægen med en masse blodprøver, og snak om ændringer i mit liv. Jeg har ALDRIG formået at slappe af og meditere – jeg har bare ikke kunne skrue ned på tankemylderet – men den her hypnose fangede mig og gjorde mig afslappet og veltilpas. Faktisk blev jeg helt rørt og tårerne væltede ud af mig

– Iben


Tryghed

Magnus Maimonide er sindssyg dygtig og man føler sig tryg og godt hjulpet

– Sine Parez


Rygestop

Hej Magnus. Hvis jeg havde vidst hvor nemt Hypnose gjorde mit rygestop havde jeg gjort det for længest

– Karina W.


Indre ro, ligevægt, velvære og styrke

Igen!!! En fantastisk oplevelse i din hypnohytte i dag!! Mange tak, Magnus. Efter de fremragende diverse terapiers resultater, tænkte jeg, at det kunne være dejligt at søge støtte igen hos dig til at lære om meditation med fokus på at opnå indre ro, ligevægt og styrke til immunsystemet. Efter en kort beskrivelse af mine ønsker, kom du straks frem med et rigtig godt forløb, som vi startede i dag. En kombination af Yoga og Qi-Qong med en afsluttende fantastisk velgørende meditation. Bare den første session og mit indre velvære er blevet forstærket.Tusind tak, Magnus!

– Carmen


Slippe trøstespisning – balance krop, vægt

Efter blot én session hos Magnus har jeg nemt, uden afsavn og uden knokleri sluppet min trang til at overspise og trøstespise.

– Rose


Rygestop

Hej Magnus, tusinde tak for din hjælp. Jeg er nu røgfri efter en behagelig og afslappende behandling hos dig. Det var inspirerende og lærerigt da jeg egentlig med din hjælp fandt ud af hvorfor det var så svært for mig at give slip på smøgerne. For mig var behandling hos dig ikke bare en hypnose men også en form for healing og det er jeg meget taknemlig for. Endnu en gang tusinde tak. Jeg er så glad for mit liv som røgfri nu, og jeg ville ikke have kunnet klare det uden din hjælp. Hilsen Tina

– Tina


Slippe nervøsitet, eksamen, angst, prøver, selvtillid

Jeg var til hypnose hos Magnus i starten af februar måned, da jeg for 3. gang skulle til køreprøve, og jeg var meget nervøs. Jeg havde næsten prøvet alt hvad jeg kunne komme i tanke om, der kunne dæmpe min nervøsitet, og dårlige følelse i maven når jeg tænkte på min køreprøve. Man føler sig næsten håbløs når man dumper så mange gange grundet nervøsitet.

Min far snakkede så om hypnose måske kunne hjælpe, og normalt som en 19-årig pige, der aldrig har oplevet noget lignende, var jeg skeptisk, men det lød samtidig meget spændende. Så fandt min far Magnus’ hjemmeside – han virkede pålidelig og professionel, og svarer med det samme når man kontakter ham!

Da jeg ankom til hypnosen, var der meget stille og rart, og man følte sig i tryg i Magnus selskab, specielt når det er ens første gang til hypnose, og man ikke helt aner hvordan det foregår. Han er rigtig god til at fortælle om selve hypnosen og hvad der sker.

Man må sige at det hjalp, for min dårlige mavefornemmelse var væk da jeg efterfølgende tænkte på køreprøven, og jeg bestod da jeg var til køreprøve et par uger efter!

Jeg har nu mit kørekort, og jeg fortryder ikke at jeg kom til Magnus for hjælp. Dermed, er det også meget rart at han interesserer sig for andre, efter det, om hvordan hypnosen har hjulpet én igennem de udfordringer der er i livet, hermed min køreprøve

– Michelle, 19 år


Tillid, ro, hypnosedybde

Grundet tidsforskellen hjemme, bliver jeg søvnig og går i seng ret tidligt på aftenen stadigvæk. Og når hunden så vækker mig om natten, og jeg ligger lidt vågen med hunden, ligger jeg og er lykkelig for min uges ferie i Danmark. Det var nok på grund af dig, at det blev sådan en lykkelig uge. Så ligger jeg om natten og er bare salig.

DJØF-kurset dagen efter besøget hos Magnus blev så behagelig, nok fordi jeg kom så meget i ro.

Jeg har tidligere prøvet hypnose hos en anden, men kunne slet ikke slappe af hos andre.

Hos Magnus lå jeg faktisk og hyggede mig i en sky, og så faktisk Magnus foran en kæmpe port. Helt afklaret, rolig og tillidsfuld. Hvor du bare var i tillid til, om jeg kom videre eller gik i stå, så var det ok. Så turde jeg godt komme ind i porten…

Og efter besøget hos dig, er jeg bare så rolig og afklaret stadigvæk, næsten 2 uger efter. Helt klart, at jeg vil anbefale Magnus til alle! Det var nok første gang i mit liv, at jeg var så meget i tillid.

Med kærlig hilsen

– Anna


Træffe sunde valg

Magnus er en empatisk, lyttende og blid behandler der skaber den trygge ramme – der for mig var nødvendig for at jeg kunne slappe af og give mig hen til hypnoterapien. Efter endt behandling føler jeg mig tankemæssigt lettet og har fået inspiration til og fokus på at træffe nogle sundere valg for mig

– N. Pedersen / Specialkonsulent

BOOK EN TID

Nedenstående er nogle af de tilbagemeldinger jeg har fået på meditation og gruppeworkshops: 

Magnus Maimonide har, som jeg oplever det, den indre ro i sig selv og lever det, han leverer … for det andet er han en super dygtig og balanceret vejleder og hjælper. Hvis meditation taler til dig, så kan Magnus noget

– Sine Parez, healer og uddannelsesleder


Kære Magnus. Atter en gang vil jeg sige dig tusind tak for din dejlige måde at facilitere meditationen i dag. Jeg har været meget stresset på det sidste pga. skilsmisse. Og I dag, for første gang i lang tid, formåede jeg at finde ro. Og jeg mærkede ovenikøbet en fantastisk varm åbning over mit kronechakra. Det var virkelig STORT for mig. Af hjertet TAK. Håber at du arrangerer flere klangslåle-meditationer i fremtiden i Tinkuy

– Ditte, 37 år, Sygeplejerske


Jeg vil godt smide en anbefaling efter guidet hypnose inde på grøn stue af Magnus Maimonide. Jeg har ALDRIG formået at slappe af og meditere – jeg har bare ikke kunne skrue ned på tankemylderet – men den her hypnose fangede mig og gjorde mig afslappet og veltilpas.

– Iben


Med rolig stemmeføring og jævne mellemrum minder han om, at alle tanker, der dukker op, skal slippes løs og forsvinde igen. Lige nu skal der kun sanses og registreres, ikke tænkes […]

– Jannie Fjordside efter gåmeditationen ‘Walking Awareness’ fra en artikel om klinikkken i Uge-Nyt Fredensborg


Referencer efter ‘Et selvkærligt boost’ workshoppen på ShantiRoom

Havde en super god følelse og lethed i kroppen bagefter

– Stina

Det var en skøn oplevelse, og jeg havde det så dejligt bagefter

– Kit

Tak for et skøøøøøønt selvkærligt boost

– Lotus

BOOK EN TID