skip to Main Content
Manifestere ønsker Og Længsler

Manifestere ønsker og længsler

Inspireret af en nyligt afholdt kærestetur til Rom, og på baggrund af, at have sagt ja til at medvirke i en programrække på landsdækkende TV, er jeg blevet inspireret til at indtale en lydfil om at manifestere ønsker og længsler og sige ja til livet.

Du er meget velkommen til at lytte til lydfilen, som varer ca. 40 minutter og/eller kigge lidt med på billederne nedenfor og blive inspireret til, hvordan du kan manifestere dine ønsker og længsler og sige ja til livet.

 

Hvis du bare har brug for 3 hurtige tips og trikcs til at manifestere ønsker, så forsøg dette:

Lev allerede nu den FØLELSE som dine ønsker og længsler ville give dig

Recirkuler energien ved at gøre noget som du ikke plejer at gøre

Sig mere ja til livet og det der nærer dig og mere nej til burde/skulle-scenarier


En hjælper

Nogle gange har vi brug hjælp til at tranformere den dybereliggende modstand og de gamle dysfunktionelle mønstre.

Mønstre der typisk stammer fra din sociale arv eller fra samfundets normer. Det kan være hjælp til indsigt og transformation af det, som spænder ben for, at vi kan manifestere vores ønsker og leve og udleve det, vi virkelig gerne vil.

Her hypnose og hypnoterapi en eminent hjælper.

Men start med at blive inspireret ved at lytte til lydfilen og kigge på billederne nedenfor 🙂

Lyt til en ca. 40 minutters lydfil om at manifestere ønsker. En lille afspænding er inkluderet (Obs: Lydfilen kan indeholde afslappende sekvenser, som du frarådes at høre ved bilkørsel eller anden aktivitet, der kræver din fulde opmærksomhed):


Manifester dine ønsker og længsler

Nedenstående er en billedserie jeg tog i Rom og jeg håber den kan inspirere dig til at manifestere dine ønsker og længsler.

Føl recirkuleret energi

Recirkuler din energi ved at gøre noget som du absolut ikke plejer at gøre. Hvis du mediterer meget, så forsøg at gå all in ved at shoppe. Hvis du shopper meget, så forsøg at finde ro og glæde ved at meditere eller det bare at være til i taknemmelighed.

manifestere ønsker og længsler

Føl recirkuleret energi ved at flyve en tur som gammel asket


Føl frihed

Længes du efter frihed, så start allerede nu med at træne frihedsfølelsen når du cykler i din hverdag. Eller ved at gøre noget du ikke plejer. Hold fri en hel dag hvor du burde arbejde. Søg arbejde, hvis du er ledig. Tag en lyserød kasket på. Leg med frihedsfølelsen i hverdagens mange gøremål. Vær taknemmelig for at vi har så meget frihed her i vores del af verden.

manifestere ønsker og længsler


Føl frihed når du cykler


Føl overflod og nydelse

Savner du rigdom og overflod i dit liv? Føl overflod fra naturen, når du spiser og betragter den. Gå all in og nyd maden og duft til blomsterne. Jordkloden er eminent til at vækste i balance. Lær af Moder Jord.

manifestere ønsker og længsler


Føl overflod når du spiser og betragter naturen


Føl ro og fordybelse

Savner du ro og nærvær i dit liv med arbejde og børn, så start allerede nu med at tage 5 minutters timeout, hvor du trækker vejret lidt dybere og slipper tankerne. Eller gå i naturen og forbind dig med naturen og altet. Se det store i det små og omvendt.

manifestere ønsker og længsler


Føl ro når du fordyber dig og giver tid


Føl orden og renhed

Savner du orden og renhed i dit liv. Svælger du over boligmargasinernes æstestik? Så start allerede nu med at skabe orden og renhed i dit liv. Start bare med ét rum. Ryd op. Og forsøg at ordne vasketøjet med nærvær og glæde. Tag opvaksen med ro og nydelse. Lyt evt. til noget musik samtidigt. Gør det til en leg og glæde at få ryddet op.

manifestere ønsker og længsler


Føl orden og renhed når du ordner tøj


Føl skønhed og æstetik

Savner du skønhed i dit liv? Så start allerede nu med at give komplimenter til andre menesker og steder som du ser har noget skønt og smukt i sig.

manifestere ønsker og længsler


Føl skønhed og æstetik når du betragter noget smukt på din vej


Føl renselse

Ryd op. Smid ud eller giv videre. Ryd op. Smid ud eller giv videre. Ryd op. Smid ud eller giv videre. Ryd op. Smid ud eller giv videre. Hvis du ikke kan tage dig sammen til at rydde op, så lær at meditere, så kommer oprydningen af sig selv 🙂 Ellers start i det helt små. Én skuffe som første post 🙂

manifestere ønsker og længsler


Føl renselse ved at få ryddet op fysisk og psykisk så nyt kan lande


Føl rigdom og velstand

Herhjemme joker min datter på 7 år med, at dem der kører rundt i biler uden tag om sommeren, må være fattige, eftersom de ikke har råd til en bil med tag 😉 Hæ! Leg allerede nu med følelsen af, hvad drømmebilen ville give dig. Frihed, fart, prestige, tryghed, sikkerhed, æstetik? Integrer den følelse i dig allerede nu og leg med den. Det kunne også være følelsen af et klimavenligt bæredygtigt drømmehus i en økolandsby 🙂 Vær den følelse som dit begær længes efter.

manifestere ønsker og længsler


Lev allerede nu følelsen af hvad en bil uden tag ville give dig


Føl at du er smuk og glad

Øv og leg dig til frihed og glæde i din hverdag i hvert et nu. Hvor kan du være mere legende i dit liv? Start også på at give andre mennesker komplimenter. Whauua hvor ser du godt ud! Kig på og lær af folk der virker glade … hvad gør de, der gør dem glade? Mærk efter i dig. Hvad gør dig glad og smuk? Undersøg. Udforsk. Tillad.

manifestere ønsker og længsler


Øv og leg dig til frihed og glæde i din hverdag i hvert et nu


Føl åbenhed

Er dine vinduer åbnede eller lukkede? Siger du Ja til livet? Og navigerer efter det der nærer dig?

manifestere ønsker og længsler


Ja til livet. Er dine vinduer åbnede eller lukkede?


Føl skønhed og nydelse

Duft til en blomst hver dag eller kig på noget smukt og føl nydelsen ved at være til. Integrer den følelse i dig. Tillad blomstens duft og farve at være en del af din personlighed og din tale og fremtoning..

manifestere ønsker og længsler


Duft til en blomst hver dag og føl nydelse ved at være til


Føl rejseglæde

Føl rejseglæde ved at gå på opdagelse i dit eget kvarter. Alle steder er der uopdagede historier og sjove mennesker.

manifestere ønsker og længsler


Føl rejseglæde ved at gå på opdagelse i dit eget kvarter


Dyrk din egen smag

Mærk din smag. Skal rørene være indvendige eller udvendige? Dyrk det, prøv det af, leg med det. Slip den gamle bagage for hvem du er eller hvordan du skal se ud.

manifestere ønsker og længsler


Mærk din smag. Skal rørene være indvendige eller udvendige?


Føl himlen

Leg med energien omkring at integrere himmelsk fryd og visdom på jord. Hvorfor vente på paradiset til du er død, når du kan starte med at åbne op for paradiset allerede nu?

manifestere ønsker og længsler


Føl himmel på jord. Er himlen kun i andres liv eller kan du mærke den selv i dit liv 1:1?


Føl eventyr

Forsøg at gøre din hverdag til et eventyr. Åbn op for opdagelyst og kreativitet i dit liv. Kig evt. på børnene og bliv inspireret. Lad et barn lede dig en stund. Gå med.

manifestere ønsker og længsler


Føl opdagelyst. Start allerede på din vej til arbejde eller når du henter børn


Når du har brug for en hjælper til processen

Måske har du brug hjælp til at tranformere den dybereliggende modstand og dine gamle dysfunktionelle mønstre bl.a. fra din sociale arv eller fra samfundets normer?

Det er ofte den dybereliggende modstand, som spænder ben for dig, så du ikke når hen til at leve og udleve det du virkelig ønsker.

For at transformere modstanden er hypnose og hypnoterapi en eminent hjælper.

BOOK EN TID

 

PS
Hvis du gerne vil læse mere om vores tur til Rom og få hints til de gode steder, så læs lidt mere på min kone Roses blog her