skip to Main Content
Julerose

Om Yin-Yang jul, hypnojul, boycot af jul, genfunden jul, lys i mørket jul, naturens evige hjul, kærlighedens jul, din jul.

Jeg har kreeret en ca. 35 min snak, der kredser om min egen personlige julehistorie, som du kan lytte til og hygge dig med og forhåbentligt blive inspireret af. Den er både lidt sprælsk og dyb på samme tid 🙂

  • Bonus: I snakken er der endda også inkluderet en kortere jule-selv-hypnose, som du kan bruge til at optimere – en for dig – nærende smuk og intens december og jul.

Lyt her ca. 35 min (Obs: Lydfilen kan indeholde afslappende sekvenser, som du frarådes at høre ved bilkørsel eller anden aktivitet, der kræver din fulde opmærksomhed)

Din jul – din smag
Det behøver ikke udløse en krig at definere sin smag og melde den ud. Dit eneste argument kan være at det føles rigtigt for dig og at de andre hjertens gerne må gøre noget andet.

Gøre julen til noget DU definerer og noget der føles lyst, varmt og kærligt for dig.

Noget smukt, der for dig lyser i mørket.

Melde budskabet klart ud internt og eksternt. Måske har de andre det på samme måde, men får ikke meldt det ud og rykket på tingene.

Mine fokuspunkter i december er:

* Spille og synge julesange ved klaveret med min familie hver morgen

* Tænde smukke lys af palmevoks aller bivoks (begge er mindre forurenende end stearin etc.)

* Give min kone en kreativ pakkekalender der primært består af kærligt kropsligt nærvær såsom kys, massage, berøring etc.

* Sørge for at min kone sørger for pakkekalendrer og julegaver til ungerne 😉

* Kontemplativt forbinde mig med den intense spirituelle energi i decembers mørke frem mod solhvervet 21 december og gerne mødes med andre omkring den intense energi i december.

* Nære mig selv med kærlighed og glæde og kropslig udfoldelse såsom fri dans, stå på hovedet, qi gong, selvhealing, selvhypnose, morgenarmhævninger i kirsebærtræet, cykling med cykelvogn til min datters steinerskole når det er muligt. Så bliver det nemmere at navigere uden om for meget sukker og hvede etc. og holde krop og sind i ballance.

* Inspirere og give kærligheden videre til dem der måtte have behov og lyst

* Turde gå med nissehue i offentligheden (måske først klar næste år!)

*Give og modtage gaver på flere planer

Kære familie
Hvilken jul skal vi have i år? Hvordan? Hvor meget?

Slippe tvangsjulen. Og definere din lykkejul.

Eller måske elske det der allerede er smukt og godt desto mere intenst.

Mærk efter

Lys & mørke

Tænk engang … hvordan ville en smuk jul være for dig?

Luk øjnene, træk vejret og mærk efter.

Hvad længes du efter?

Hvad er rart for dig?

Velsign og vær taknemmelig for det du elsker, plej det, nær det … og det du ikke elsker?

Tjaa … det er en længere snak. Kig på det, lær med det og find din vej med mindst mulig modstand og mest mulig tilladelse.

En vej der føles godt. En vej der kultiverer dig, så du blomstrer og folder dine smukkeste blade ud.

Som vandet der finder vej.

Hvis du har brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp til at øge selvstøtten i december vil jeg hjertens gerne hjælpe dig via hypnose, klangmassage eller via vores gruppearrangement ‘Et selvkærligt boost’ som afholdes 6 december på ShantiRoom.

Der vil også være et par gruppe meditations, selvhypnose og selvhealingsarrangementer her på klinikken i Humlebæk i december. Skriv hjertens gerne til mig: kontakt@magnusmaimonide.dk hvis interesse i at være med til dette. Du er meget velkommen 🙂

BOOK EN TID