skip to Main Content

Jalousi hypnose

For at slippe jalousien – må du først favne den helt og dybt

De fleste der har været i et kortere eller længere parforhold kender til den dybt udfordrende og ubehagelige følelse af jalousi i forhold til partneren og dennes bekendtskaber i visse situationer.

Det er noget af det mest ødelæggende for én selv og for et forhold hvis det er tilstede for ofte og i for alvorlig en grad.

Det er muligt at få afklaring og skabe forandring via hyponose. Når vi får kigget på det der er svært vil det skrumpe – ikke vokse.

I hypnose og hypnoterpai går vi dybt og arbejder bl.a. med:

*Din egen historie/fortid omkring jalousi. Ofte ligger der noget andet dybt i dig som tricker jalousien og som skal bearbejdes/transformeres.

* At få et så afklaret og reelt forhold til din partner som overhovedet muligt. Hvad er acceptabelt og hvad er ikke. Hvad er fakta og hvad er noget du selv finder på?

* At kigge på dig selv. Hvad vil du gerne selv have frihed til i dit parhold. Og hvad kan du rumme ift. din partner.

* At lære at elske, rumme og køre med, på den glæde der kan være forbundet med, at din partner måske har andre gode nære venner (m/k) end dig.

* At kunne kigge din partner i øjnene og få tilliden ankret i krop og sind.

*Dit eget selvværd (booste det max)

Alt dette med mere sørger vi for at få bearbejdet via dybdegående hypnotisk arbejde og vi sørger for at din underbevidsthed (ikke kun viljen) også er med på forandringen på et længerevarende dybdegående plan.

BOOK EN TID