skip to Main Content
Klinik_Closeup_Magnus Maimonide

Erhverv

Jeg tilbyder effektive terapeutiske forløb af kortere varighed til både små og større virksomheder og til det offentlige. 

Mit primære fokus er hjælp mod stress og anden psykisk mistrivsel. Både som forebyggende og genopbyggende indsats.

Jeg er certificeret metakognitiv terapeut og certificeret metakognitiv stresscoach og har mange års erfaring med hjælp mod stress og et bredt spektrum af psykisk mistrivsel. 

Jeg har igennem ti år afholdt +1000 konsultationer med fokus på øget trivsel og hjælp videre, når livet er svært eller psyken er udfordret.  

Typiske klienter

Erhvervsrelateret er mine klienter typisk ledere, mellemledere og selvstændigt erhvervsdrivende. Mennesker der tager ansvar og som har gjort en indsats, men som har brug for hjælp på det personlige plan. 

Det kan være hjælp relateret til en specifik arbejdssituation, work-life-balance, parforhold og familieliv eller personlig udvikling. 

Effektive forløb af kortere varighed

Jeg kan typisk hjælpe mine klienter videre på bare 5 sessioner, hvilket er mere effektiv behandling end meget andet længerevarende samtaleterapi.

Jeg har igennem mange års virke set, at hvis mennesker er motiverede for forandring, så kan de hjælpes på relativt kort tid med effektive metoder. 

Jeg benytter primært metakognitiv terapi, men kan efter behov og skøn kombinere med hypnoterapi, psykoterapi, meditation / mindfulness, åndedrætsteknikker m.m.

Jeg kan behandle jeres kunder her i klinikken i Nordsjælland eller jeg komme til jeres virksomhed/lokation og udføre arbejdet.

Ultimo 2022 udkom min nye bog ‘Vind over vanerne’ på Muusmann Forlag.

Jeg var efterfølgende blandt andet på TV2 sammen med en klient og fortælle om bogen, metoden og resultaterne. 

Med afsæt i bogen tilbyder jeg foredrag og workshops relateret til vaneændringer og bedre trivsel. 

Lad os tage en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde omkring effektive terapeutiske forløb af kortere varighed, der reducerer stress og optimerer psykisk trivsel hos jeres kunder eller ansatte.

Vi kan også drøfte muligheden for et foredrag eller en workshop relateret til vaneændringer. 

Kontakt:

Tlf +45 20866064

kontakt@magnusmaimonide.dk

Jeg har blandt andet samarbejdet med følgende virksomheder: