skip to Main Content

Booking hypnoterapi og metakognitiv terapi Magnus Maimonide

Velkommen til klinikkens online booking.

Book nemt din tid nedenfor.

Sessioner foregår i klinikken på Dageløkkevej 64, 3050 Humlebæk.

Efter behov tilbydes sessioner via telefon.

Din booking er registreret, når du får din bekræftelse på mail!

Priser står i boksen nedenfor eller her.

Du er også altid hjertens velkommen til at ringe på tlf. 20866064 eller skrive til kontakt@magnusmaimonide.dk ved spørgsmål.


Google maps
Link til klinikadresse HER


Området hedder Dageløkke og ligger i udkanten af Humlebæk tæt ved havet.


Klinikken ligger i det store anneks til venstre som hører til huset. 


Parkering
Nem parkering lige foran P-skiltet ud til Dageløkkevej 64

Booking hypnose
Nem parkering lige foran P-skiltet ud til Dageløkkevej 64


Klinikken indenfor. Et trygt og rart rum til behandling. 


Faste åbningstider klinik:
Mandag til fredag kl. 09 og frem.
Find ledige tider i bookingsystemet eller ring.

Hvis du vil spørge til tider/dage uden for bookingskemaets tider så ring eller skriv.
Der er muligheder for alternative tider efter behov.
Skriv: kontakt@magnusmaimonide.dk
Ring: tlf. 20866064


Behandlinger:
Hypnoterapi og metakognitiv terapi
Sessioner via telefon er også muligt.
Ved mere info om Familie Master Uddannelsen, foredrag, workshops, grupper, meditation, åndedrætøvelser, qi gong skriv til mig på kontakt@magnusmaimonide.dk


Afbestilling af tid
Afbestilling af tid skal ske senest 24 timer før aftalte konsultation.
Ved udeblivelse uden afbud betales fuld pris (gælder også ved telefonsession og videomøder).


Klippekort & Effektiv Forandring VIP-forløb sessioner
Klippekort og Effektiv Forandring VIP-forløb sessioner skal bruges indenfor 2 år fra betalingsdato.

Der refunderes ikke penge for ubrugte klip/VIP-forløb sessioner.

Der refunderes ikke penge, hvis man vælger ikke at bruge x antal klip/VIP-forløb sessioner..

Klippekort/VIP-forløb sessioner er personlige og ikke mulige at dele med andre jo mindre en særaftale (f.eks erhvervsaftale eller lignende) er indgået med klinikken.


Offentlig transport:
Link til rejseplanen HER


I bil:
Dageløkkevej 64 i Humlebæk ligger tæt på både Strandvejen, Hørsholmvej og motorvejen.
Ca. 30 min. kørsel fra København. Tæt på Nivå, Espergærde og Kokkedal. Også tæt på Helsingør og Hillerød.


På gå-ben/cykel:
Ca. 20 minutters rask gang fra Humlebæk station. Ca 10 minutters cykling.


I taxa:
Tlf. 4 x 48


Kontaktinfo:
Magnus Maimonide
Dageløkkevej 64
3050 Humlebæk

tlf. (+45) 20866064
kontakt@magnusmaimonide.dk

CVR nr. 35623884
Reg. nr. 3409 Konto nr. 11398456


Handelsbetingelser: 

Se handelsbetingelser HER


Diverse
Klinikken er privat og har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring.

Hvis din arbejdsplads har tegnet en sundhedsforsikring kan denne muligvis dække din behandling på klinikken. For at undersøge dette kan du selv rette henvendelse til din sundhedsforsikring.

Klinikken er dækket af en erhvervsansvarsforsikring.


Hyppigt stillede spørgsmål

Er hypnose mystik og trylleri?
Nej. Men desværre hænger det billede stadig fast hos rigtig mange, som derfor går glip af super effektiv behandling af deres største udfordringer. Hypnose og hypnoterapi hos mig kan snarere betragtes som psykoterapi på et dybt plan.

Er hypnose farligt?
Nej. Du mister ikke kontrollen eller ter dig fjollet. Og nej. Der er ingen beviser på, at det at være i en hypnotisk tilstand er farligt. Du tillader dig selv at gå ind og ud af en hypnotisk tilstand og kan derfor ikke ‘sidde fast’ i denne tilstand. En ansvarlig hypnoterapeut vil også altid henvise til behandling hos f.eks. en læge eller andre fagpersoner, hvis det skønnes aktuelt.

Er hypnose ligesom det, man ser på TV eller til shows?
Nej. Hypnose som du ser på TV eller til shows er underholdning. Sceneshows og hele den mystiske og tryllekunstneriske tilgang til metoden har aldrig været min smag.

Hvad er forskellen på en hypnotisør og en hypnoterapeut?
I dag hænger de to titler oftest sammen som behandlingsform. Tidligere var hypnotisøren måske mere autoritær i sin behandling, hvor hypnoterapien og hypnoterapeuten i dag ofte er mere tilladende og åben for en slags ‘dialog’ via mange forskellige psykoterapeutiske redskaber. Jeg lægger mig selv helt klart mest op af titlen ‘hypnoterapeut’. Jeg er EU-certificeret hypnotisør og hypnoterapeut, uddannet via Institut For Avanceret Hypnose.

Hvad er forskellen på hypnoterapi og metakognitiv terapi?
Jeg benytter ofte både hypnoterapi og metakognitiv terapi i et behandlingsforløb. Hypnoterapien er særlig god til at forløse traumer og svære oplevelser fra fortiden. Metakognitiv terapi har meget mere fokus på nuet og på at justere og optimere på dit syn på dine tanker, dine følelser og din adfærd. Vi justerer på styringsmekanismerne bag det hele.

Kan hypnotisøren bare skrue på “en knap”, og så er den fixet?
Nej. Hypnose og hypnoterapi er et samarbejde mellem klient og terapeut. Som klient skal du have tillid til både behandling og behandler og være motiveret for et markant resultat. Mange oplever dog, at hypnose og hypnoterapi er mere effektivt end så meget andet samtaleterapi.

Kan alle hypnotiseres?
Ja! Alle kan hypnotiseres og få gavn af hypnose. Nogle er dog hurtigere til at gå dybt end andre. Dit hypnoseniveau kan altid trænes, og alle kan lære det. Det handler egentlig om tillid og motivation.

Hvordan føles det at være i hypnose?
Det føles både dejligt afslappet og samtidigt meget fokuseret. Som en fornemmelse af at give slip og samtidig være til stede. Du kender fornemmelsen fra når du er ved at falde i søvn. Eller fra det at dagdrømme. Hypnose er dog også en tilstand med mange mellemstadier.

Kan man køre bil efter at have været i hypnose?
Ja. Du kan sagtens køre bil eller gå “normalt” ud i virkeligheden efter at have været til behandling med hypnose. Det svarer til fornemmelsen efter en lille powernap. Du er dejligt afslappet, men også genopfrisket.

Hvordan foregår en behandling?
Først tager vi en samtale. Herfra beslutter vi om det vil være mest hensigtsmæssigt at arbejde via hypnose og hypnoterapi eller via metakognitiv terapi. Under hypnose og hypnoterapi, sidder du i en stol eller ligger på en briks. Ved metakognitiv terapi sidder du i en stol og der vil være på både samtale og praktiske øvelser. Vi afslutter med en samtale. Og du får typisk redskaber med hjem at arbejde videre med.

Er der påvist evidens for, at hypnose virker?
Ja. I Danmark er der senest påvist evidens på højeste forskningsniveau med markante resultater inden for arbejdet med at hjælpe hjerneskadede mennesker til at hæve deres IQ via hypnose og hypnoterapi. Disse resultater er publiceret i det anerkendte neurovidenskabelige tidsskrift Brain.

Er meditation og hypnose det samme?
Med hypnose får du ro på sindet ligesom i meditation. Jeg har arbejdet dybdegående med både meditation og hypnose i mange år. Den hypnotiske tilstand er bare en rolig fokuseret tilstand. Betragt hypnoterapien som effektiv terapi i en slags dyb meditativ tilstand. Hvis du søger indre ro, vil du opleve at få rigtig god hjælp her hos mig med hypnose og hypnoterapi. Jeg underviser også i meditationsteknikken ‘Maimonides Method’, forskellige åndedrætsøvelser samt Qi Gong.

Kan én oplevelse fra tidligt i mit liv ligge til grund for alt det bøvl, jeg tumler med?
Ja. Der kan meget vel ligge en eller flere negative oplevelser til grund for det, der udfordrer dig. Du kan have været udsat for en dårlig oplevelse i din barndom, ungdom eller måske i voksenlivet. Og denne eller disse tidlige oplevelser har måske forgrenet sig og skabt endnu flere problemer i dit liv. Hos mange ligger disse oplevelser og rumsterer og styrer på et underbevidst plan. Som en lille snebold, der ruller fra barndommen og arbejder sig større … for i voksenlivet at ende i et større sneskred, der ikke kun går ud over dig selv, men måske også i dine nære relationer. Ofte vil du opleve markante forbedringer ved at få bearbejdet denne tidlige oplevelse med hypnoterapi.

Virker det?
Ja! Jeg har haft mange hundrede klienter igennem årene, og rigtig mange af dem har opnået markante resultater og givet god feedback. Din største hindring for at opnå et godt resultat er nok frygt, kontrol og manglende motivation. Stadig mere videnskab viser, at hypnose virker. Senest i forbindelse med hjerneskader.

Hvad er metakognitiv terapi egentlig?
Metakognitiv terapi er overordnet set effektiv hjælp til psykisk mistrivsel. Megen psykisk mistrivsel skabes af overtænkning og negative tanker der cirkulerer. Metakognitiv terapi lærer dig at optimere på styringsmekanismerne bag din opmærksomhed, din tænkning og din adfærd. Metakognitiv terapi hjælper dig med at reducere en rigid indre opmærksomhed, der skaber psykisk mistrivsel. Metoden er en ny psykologisk evidensbaseret behandlingsmetode som både er skånsom, effektiv og helt uden negative bivirkninger.

Hvorfor er hypnose mere effektiv end meget andet samtaleterapi?
Hypnose arbejder på et dybere underbevidst plan i dig, end når du bare sidder og snakker i almindelig samtaleterapi. Med hypnose når vi nogle niveauer dybere end du er vant til, og du vil højst sandsynligt meget bedre kunne mærke dig selv, din krop, din psyke, dit sind og dine følelser. På dette dybere niveau vil dine længsler, ønsker og drømme kunne “sættes bedre fast”, så du mere effektivt kan handle på dem i fremtiden.

Kan jeg virkelig få det bedre på bare 5 sessioner?
Mange er vant til at bruge måske 20 sessioner eller mere i det etablerede sundhedssystem. Det er et spørgsmål om smag. Hvis du foretrækker et meget langt forløb med lange samtaler og mange sessioner, så henviser jeg til andre terapeuter. Når du kommer til behandling hos mig, kan jeg typisk hjælpe dig på relativt få sessioner. Jeg anbefaler dig at vælge mit ‘Effektiv Forandring VIP Forløb’ på 5 sessioner for at komme grundigt rundt om dit problem. Hvis du gerne vil i mål via fokuserede og effektive sessioner, så er behandling hos mig et godt valg. Du er altid velkommen til at starte med at booke en enkelt terapi session og så derefter beslutte om det skal være et forløb. Du er også velkommen til at booke en gratis afklarende VIP samtale.