skip to Main Content
Behandling af børn og unge med angst

Behandling af børn og unge med angst, stress eller lavt selvværd med metakognitiv terapi er effektiv terapi uden bivirkninger.

Stadig flere børn og unge oplever angst, stress, lavt selvværd og lignende mistrivsel.

Og stadig flere børn og unge prædikeres med diagnoser.

Er du forældre til et barn eller en ung med psykisk mistrivsel, så kan der være effektiv hjælp at hente til dit barn med metakognitiv terapi.

Metakognitiv terapi justerer på styringsmekanismerne bag tanker, følelser, krop og adfærd. Sådan at den unge oplever mere kontrol, mindre farlighed og generelt får et mere afslappet forhold til sine tanker og indre oplevelser.

Behandling af børn og unge med angst og stress eller lavt selvværd tilbydes til børn og unge som er fra ca. 12 år og opefter.

Der er særligt nedsatte priser for børn og unge og mulighed for klippekort.

Kontakt mig for en snak om mulighederne på tlf. 20866064.

Læs mere om:

    • Behandling af lavt selvværd

Metakognitiv terapi er den terapiform jeg primært benytter til børn og unge.

Efter skøn og behov og efter afklarende samtale kan klinikken også tilbyde hypnoterapi som behandlingsform. Denne terapiform hjælper nogle børn og unge mere effektivt end andet, fordi den er mere oplevelsesorienteret og visualiserende.

OBS: Børn og unge som er eller har været psykotiske, skizofrene og lignende behandles ikke i klinikken. Ligeledes tages ikke imod stof- eller alkoholpåvirkede klienter. Det er dit ansvar som klient/forældre, at oplyse mig om, hvad barnet/den unge har været igennem inden en session startes.

Du er altid hjertens velkommen til at ringe og få en kort afklarende snak om dit barns udfordring inden booking: Tlf. 20866064

Du er også hjerteligt velkommen til at booke en tid.

BOOK EN TID